Սեկս ամուսնությունից հետո` կա թե չկա?

Սեկս ամուսնությունից հետո` կա թե չկա?

Сообщение Աշուն 06 дек 2009, 01:20

Ես ամուսնացած եմ երկուս ու կես տարի, ամուսինս շատ եմ սիրում, երեխան ունենք, բայց մեր սեռական կյանքն անհայտանում է օրեց օր.. Գիտեմ, որ դա հաճախ տենց է լինում, բայց չեմ ուզում որ մեր մոտ տենց լինի: Ամուսինս համոզվաց եմ որ ինձ է սիրում, բայց ոնց որ "չի ուզում": Բայց իսկապես ուրիշ տարբերակ չկա? Սեռական կյանք - դա մեր կյանքի անբաժանելի մասն է.. :cry:
Աշուն

Re: Սեկս ամուսնությունից հետո` կա թե չկա?

Сообщение Сусана 09 фев 2010, 16:40

Incu vocvok ci grel? Xndir ci, te :oops: Seks amusnutyunic, erexaneric heto, arag iharke petka lini.Isk ete cka, uremn vigak@ lurga. Du rusakan sajterum karox es shat lav xorhurdner gtnes es harci shurg. Bajc tenc ctoxes! Heto ush klini! Et harcum txamardu pasivutyun@ aveli zarmanalia.
Сусана

Сообщение award 16 фев 2010, 18:06

Дорогая Ашун...у Вас проблемма, мне кажется, решаемая, если муж любит Вас, а Вы его...может просто надо внести изюминку в отношения, сделать их не прежними, а новыми, еще более интересными) ведь Вы теперь новая, Вы теперь еще и мама, и я думаю, что хорошая, постарайтесь расслабиться. Ведь Вы прежде всего женщина, принарядитесь, например, почему бы и нет, примите душ с ароматическими средствами...ведь у него есть наверняка любимые ваши духи...и вперед) а еще очень помогает дожместная ванна) можно с пенкой,можно нет) (Вы же наверняка знаете как он любит)...расслабитесь оба...- не может не сработать) главное Ваше новое я - как женщина!!! а вот еще статейка - http://www.allwomens.ru/2429-otnosheniy ... benka.html. Будьте счастливы! Все у вас получится!
Изображение
Изображение
award
Часто здесь бываю - много знаю
Часто здесь бываю - много знаю

Сообщение Гость 16 фев 2010, 20:20

Es amusnacac em arden 5 tari,unenk 2 hrashk balikner,ev mer serakan kyank@ or ori aveli e tejanum,menk aveli u aveli enk zgum dra anhrajeshtutyun@ u karik@ .Maxtum em bolorin nuyn@ :) :oops: :) :)
Гость

Сообщение Աշուն 16 фев 2010, 21:35

Երկար չեմ մտել այս ֆորում և շատ շնորհակալեմ բոլորին: Այո, դուք ճիշտ եք, ,պետք է ինչ-որ նոր բաներ փորձել,
Աշուն

Вернуться в Ընտանեքան կյանք / Семейная жизнь